"Seoses suure külastajate arvuga võib bussiinfo lehe laadimine võtta tavapärasest rohkem aega.Vabandame ja palume varuda kannatust.Tartu linnavalitsus"

Hallo, hallo - no selle eest vabandavad küll, et netilehekülg ei avane, aga muu sigaduse eest? Pärast tänast päeva on mul hing ikka täis mis täis - ma nimelt sain töölt õigel ajal tulema. Ja muidugi mida oli arvata - sõita tuli nagu kilukarbis. Ei muidugi mul tegelt vedas, et buss 7 -8 minutit hiljaks jäi, muidu oleks pidanud rohkem kui veerand tundi passima, nüüd vaid 5 minutit. Ja linnavalitus ei taha teps mitte pretensioone vastu võtta - mina ei viitsi neile helistada ja praegusel kellaajal ei oleks mõtet ka (kell läheneb kumnendale õhtutunnile), tahaks meili saata - aga kui kõik meiliaadressid on nimelised, siis kellele? Peab vist loosi tõmbama, kellel homne hommik kurja kirjaga hakkab... Õnneks töökohustused olid taga toodud, seega õige inimene tabatud.

PS. Mitte, et sellest midagi kasu oleks - saatsingi kirja vastutavale ametnikule. Autokool, siit ma tulen (varsti) Ah, see ei lahenda ju midagi sest Tartu kesklinnas pole autot kuhugi parkida. Ei noh fan eks - peab vist jala ikka käima, mis sest, et kõik vaatavad kui hullu aga nii jõuab kiiremini koju/tööle.

Comments

mnjah said…
Kui e-mail on kord valmis kirjutatud, siis pane "CC" alla ka kõik teised aadressid ja nii saavad kõik ärateenitud sõimu kätte :-)
Mis puutub töötundidesse, siis kas sa ei saaks ülemusega kokkuleppele töögraafiku muutmiseks. Kasvõi pool tundi varasemaks/hilisemaks..
Aga autokooli asemel võiksid mõelda hoopis mootorratta muretsemisele. Maksab vähem, parkimiskohaga vähem muret ja saab kiiresti tööle (piisab vaid kui end korralikult sisse pakkida).
midaiganes said…
Selles esimeses punktis vist kokkuleppele küll ei jõua või kui siis tähendaks see vabatahtlikke tasuta ületunde (jääb ära, see on minevik). Aga ilma lubadeta saaks vist ainult motorollerit juhtida ja mootorratta juhtimiseks on vaja eelnevalt autojuhilube+ veel autokooli. Ja ega sedagi kuskil tasuta kesklinnas hoida saa vist, rääkimata siis sellest, kuidas Annelinnas tagada, et keegi öösel minema ei viiks (noh, neljandale korrusele ka ei saa viia).

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür