varsti kodutu

Ja kõige hullem selle juures, et ma ei tea millal... Kas peab uue elamise otsimisega kiirustama või võib veel oodata, kui suvi tuleb & rohkem pakkumisi. Praegu on igatähes pilt korteriturul nukker - ei hinnad lähevad järjest soodsamaks aga pakutav pole just see, mida tahaks. Jah muidugi, see mis meeldiks - selle peale hammas ei hakka kuidagi...

* * *

Ma olen nüüd lapanud neid kinnisvarakuulutusi nii ja teistpidi, edasi ja tagasi, ikka jälle otsast peale. Tõenäoliselt teen seda lähiajal iga päev, ehk nii näkkab miskit. Aga hetkel on seis nukker - valida on a) sellised, mis kas kohe üldse ei meeldi, ei meeldi või meeldivad õige väheke. Sellised ühetoalised, enamasti ajast ja arust remondi/osalise remondiga. Aa jah, üks oli kahetoaline ka. b) selline, mis meeldib - ainus puudus on esimene korrus, aga mille hind on muidugi ka paarsada tuhat rohkem kui eelmistel.
* homme hakkan tegema taustauuringut - kui palju maksab remont/renoveerimine, liitma-lahutama ja kalkuleerima jne.

PS kõik tunduski liiga hästi, et nii jätkuda saaks - nii napiks mulle seda ilusat elu jaguski, kus igat senti lugema ei pea (napid 10 päeva)

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür