Naeratavad inimesed

Eile ja täna olen kohanud väga paljusid lahkeid, naeratavaid inimesi- ei see ei ole mingi teine Eesti, ikka seesama, mis üleeilegi. Aga ometigi meeldivad vaat seesugused rahvakogunemised nagu paadiralli ja üldse tudengipäevad, mis hetkel Tartus toimuvad. Ainult toredad inimesed kohal, kõik üksteise vastu sõbralikud. Ja üldse kuidagi kummaline on need kaks päeva olnud, ainult sõbralikud ja toredad inimesed ümberringi. Või mis ta nüüd kummaline - nii peakski tavaline olema.

Alati, kui Rakvere bussile lähen, on hirm, et bussijuhiks on üks kuri vanamees. Aga seekord oh üllatust - äärmiselt viisakas, lahke ning sõbralik bussijuht oli. Mõtlesin, kõik bussijuhid võiks sellised olla. Ja nii ta läkski - kõik ülejäänud 3 olid samasugused. Ja inimesed vastasid täpselt samaga - bussist lahkuti midagi head soovides. Selline näeb välja Rakvere keskväljak, uue ja ümberkujundatuna, ausalt see oli esimene kord, kui see mulle meeldis. Kas nüüd kujunduse poolest, aga nii tore rahulik (võibolla liigagi vaikne) reedeõhtune väljak oli.


Ja et asi kohe eriti sürreaalne oleks - oli endale mugava magamisnurga bussijaamas hulkuv kutsa. Nii mõnusalt magas ta seal, tegemata välja ümberringi toimuvast ja tundes end turvaliselt ses pea üleni klaasist hoones. Ei pilte hoonest pole, õhtul mõtlesin küll jõuab ja hommikul muidugi polnud meeles. Aga mõni teine kord ehk, kui kaameraga sinnakanti satun.

Ja Eestis on ikkagi lootus hakata kasutama taastuvat energiat - nt tuuleenergiat. Igati uhke pilt oli - ja nad kohe sobisid maastikku. Ja ilm oli ka sobiv, päris tuuline - ja eks neid selliseid sealkandis ikka jagub :) Ja ehk silmab sellised sihvakaid kaunitare tulevikus Eestis rohkesti.



Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür