shopahooliku nurgake

Keeruline on kui valikuid on ja keeruline kui neid ei ole...

Leidsin täitsa juhuslikult poest meeldiva jope, tegelikult korraliku shoppajana käisin osturallimas no ja siis sattusin peale. Ostmiseks kulus 3 päeva - üks päev välja vaadata, teine päev kinni panna ja kolmas päev osta.  Võib-olla oleks ka kiiremini läinud, kui oleks märganud, et see ka soodustusega. (seda sain alles ostes teada). Nüüd peaks talveks varustatus enam vähem olema :)

Aga veel ei ole talv ja  kevad-sügiskingi ei ole leidnud - suht lootusetu tundub see olevat.  Mida ei ole seda ei ole, seega tuleb vastu tahtmist saapad jalga toppida. Eestis, kus saabastega niikuinii pea pool aastat käima peab- no ei tahaks, aga valikut ei ole. Kevadel ei müüda normaalses valikus kingi, sügisel ei müüda- millal siis müüakse?

***
oh no ja veel tahaks miljonit asja, uut telekat ja telefoni ja tahvelarvutit ja ei tea veel mida. Tõenäoliselt ei osta ühtegi neist - no ei suuda valida, mida  rohkem vaja oleks :) Kuigi mobla ostmiseks on jube kiusatus... Praegune näeb väga ebakaubanduslik välja,  ja netisõltane vajaks ju ikka moodsat nutifooni. Aga siis ütleb mõistus, et esiteks töötab praegune telefon täitsa hästi ja teiseks kas ma suudaks uut telefoni kukkumiste jms eest hoida. Ja kas ainult paremaks internetis käimiseks on ikka udupeent ja kallist telefoni vaja.

Comments

Iris said…
tead, udupeent ei ole tòesti vaja netis surfamiseks, aga on ka natsa mitte nii kalleid, mul samsung nàiteks.. ja tàitsa tore on mònikord kiirelt mònda asja telefonist vaadata, mitte làpakat avada..
seega, mina hààletan telefoni poolt :)

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür