poolikute asjade lõpetamine

no varsti uued reisid tulemas, aga maikuuse reisi kirjeldusest ainult üks päev kirjas...
Teine päev oli siis Vicenzaga tutvumiseks, hommikul sai suund kohe Villa Rotonda poole võetud. On paar kilomeetrit linnast väljas, teoorias saab ka linnaliinibussidega sõita aga ei viitsinud otsida kellaaegu, seega otsustasin väikse jalutuskäigu teha. Nimelt viib sinna ka kergliiklustee, seega ei pea elu ohtu seades autotee ääres käima. See jalakijatele/jalgratturitele mõeldud tee on hoopis autoteest eemal majade vahel- väga mõnus rada jalutamiseks. 
Kohale jõudsin paar minutit enne avamist, ja ma ei olnud ainus, kes värava taga ootas. Villa ise oli kena ja oi kui palju roose aias oli. Veidike ringi käidud, vaadet nauditud ja niisama istutud- suund tagasi linna poole. 
Monte Bericol Vicenza linna siluett vaadatud /pildistatud läksin linnaga lähemalt tutvuma.  Ehk sportlikule kultuuriprogrammile tuli jätk, keskendudes peamiselt viimasele. Peamine eesmärk oli Teatro Olimpico aga selle külastamiseks sai osta komplekspileti, mis sisaldas veel mitut muuseumi. Kui vaim enam vastu kultuuri ei võtnud, siis läksin parki õhtupoolikut nautima.... kui hotelli jõudsin olid jalad päris väsinud...

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür