Korfu vol 2

Neljas reisipäev oli peamiselt rannapäev, sai päikest võetud ja ujutud ja vesirattaga sõidetud ja jäätist söödud...
Õhtul siis jälle Korfu linna sõidetud, vahepeal olid kõik turistid kohaliku minimarketi bussipiletitest tühjaks ostnud. Egas midagi, bussi peal pidavat ju ka müüdama, aga ega bussijuht eriti ei viitsinud selle tööga tegeleda. Ma pidin ikka resoluutseks jääma ja 2 korda korda kordama, et piletit tahan. Ja siis muidugi bussijuht lootis käeliigutusi kokku hoida ja kõigile piletid korraga pakist võtta, mille peale esimene pilet tuulehooga maha lendas. See muidugi tähendas, et bussijuht pidi lisaliigutuse tegema ja lausa kummardama. Et piletisaaga täielik oleks, siis tagasitulles automaadist piletit ostes tunnistas masin euromünte kuni summani 1,25 ja siis enam ühtegi münti omaks ei tunnistanud- muudkui kolks ja kolks tulid kõik välja mida proovisin. Egas midagi, katkestasin tehingu ja siis uuele katsele 2 EURisega, sellega läks õnneks ja peenraha sai ka tagasi.
A vahepealse aja sai linnas veidi shopatud & paar pluusikest ostetud ning niisama jalutatud ka. Siis tagasi hotelli ja mõned kokteilid. Idee hommikul kell 8 saareekskursioonile minna ei tundunud enam üldse nii ahvatlev, ja ega ettepanek tulemata jäänud, et alustame järgmine hommik kell 10.00, see muidugi naljaga.

Viies hommik tõotas vähemalt sama sooja päeva kui eelmine. Hommikusöök söödud, sai asutud bussi ootama- aga mida ei tule, on buss. Lõpuks selgus, et buss on katki läinud ja asendusbuss tuleb... kell 10.00. Mis siis ikka, natuke nördinud, et pidi ilma asjata nii vara ärkama sai end sätitud basseini äärde pikutama.
kell 10.00 algas bussisõit, esimeseks peatuskohaks vaateplatform Korfu linna ääres, kus lisaks ilusale vaatele sai lennuki maandumist vaadata (vt eelmise kirjatüki pilt)
Sealt edasi Achilleioni palee poole, mööda käänulisi ja kitsaid teid. Palee oli ilus ja vaade ümbrusele ka, see viimane ainult uduloori mattunud. Aga päeva maasikaks oli ikkagi Paleokastritsa- aga looduse ilu on raske sõnadesse panna, seega veel natuke(palju) kannatust ja varsti rohkem pilte netis. Seal oli ka üks väike klooster, kus oli päris palju kasse. Üks kassipoeg oli algul niimoodi söömisega ametis, et ei teinud karjast turistidest väljagi. Pärast, kui kõht täis, siis oli isegi nõus poseerima....

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür