Korfu reisist vol 3

Kuues päev tähendas seni koduks saanud hotelliga hüvastijättu ja sõitu Korfu linnast lõuna poole. Põhi osa jälle hotelle vaadates, seekord siiski vähem seega õhtupoolik sai jälle päikest püüda ja basseinis supelda. Väga mõnusss... Pärast õhtusööki, otsustasime lähimasse linnakesse minna. Küsisime hotelli vastuvõtust, et kui kaugel on- vastus 4-5km, natuke paljuvõitu, et jala minna. Aga hakkame minema ja vaatame, mis saab. Pärast väikest jalutuskäiku ja ebaõnnestunud katset 3 tunniks autot rentida üritasime hääletada, varsti peatuski Toyota Yaris ja me viiekesi ronisime sinna peale, nii me küüti saime... Väga lõbus õhtu oli :-)

Järgmine hommikupoolne oli ettenähtud Korfu linnaga tutvumiseks, mõned vapramad (või siis vastupidi) jäid hotelli päikest võtma, mina arvasin, et nii võib päris ära kõrbeda ja otsustasin linna minna. Aga ega siis üks päriselt teist ei välistanud, päikest jagus ka linnas, ilusti pruuniks sai käed küll. Aga Korfu linnas sai esialgu pühendatud kindlusega tutvumisele e ronimisele ja ilusate vaadete nautimisele. Ülejäänud aeg lihtsalt jalutamisele mööda (suvalisi) vanalinna tänavaid ja veidi shoppamisele ka.
Õhtupoolik sai jälle päikest võetud ning siis Kreeka õhtule... See kah oli tore, ja kestis kaua-kaua samas aeg lendas....
Ja järgmine hommik oligi juba lahkumise aeg. Eestisse jõudmine oli paras shokk, no mida ilma. Egas midagi, tuli väike võlutrikk teha ja ilus ilm järgi tellida ;)

Comments

mnjah said…
Kas õnnestus siis ilus ilm järgi tellida? Aga piltide järgi on Korfu küll hoopis teistmoodi kui Kreeta, kohati tundub, nagu oleks tõepoolest tegu pigem Itaalia kui Kreekaga.
midaiganes said…
Täpselt pigem nagu Itaalia, aga eks 400 aastat veneetslasi on oma jälje jätnud.

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür