veel reisikilde


* * *
See aasta on sealkandis vist oodata pikka ja külma talve, kui see juba oktoobri lõpul saabus. Täpselt nagu õnnestuks endaga Eestist ilm kaasa vedada, olgu, see on liialdus, sest see suvi oli ilm Eestis ikka oluliselt kehvem. Tegelikult oli päevane temperatuur ikka üle 20 kraadi ja enamus aega ikka paistis päike.

* * *

Mis saab, kui kõrbes vihma sajab? Noh, päikeseloojang jääb ära... Aga kui päike ei looju, siis järelikult ta ka ei tõuse :-) Või kuidas kellegile, mina pidasin päikesetõusu ootuse vastu, kuigi sai liiga vara ootama hakatud. Aga samas, Surnumere ääres päike vajus sujuvalt pilve taha ja nüüd Eestis küll tunne, et päike ei tõuse enam - konstantne pimedus valitseb.

* * *

Desert Highway - kes mida selle all mõistab, tegelikult on sellise nimeline peamine tee Jordaania põhjaosast lõunaossa, aga mina hakkasin nii kutsuma teid Wadi Rumi kõrbes. Mõned neist radadest olid ikka nii vakku sõidetud - tihe liiklus kõrbes.


* * *

Wadi Rumi liiv on punane ja määrib. Minu beežid püksid said ilusti laiguliseks. Tegelikult on seal siiski erinevat värvi liiva - alates helekollasest lõpetades punasega, vahel lausa segamini.
* * *

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür