number kolme maagia

kolm kolme tänasest
* esiteks sai täna autokooli teooriaeksam 3 veaga tehtud, kaks olid kindlalt autot st mitte liikluseeskirja puudutavad küsimused, kolmas ei meenu.

* lahe on ajada sularahaautomaadi juures 300 ja 3000 segamini ja siis imestada, miks automaadist 500seid tuleb. No egas midagi, õnneks on raha sissemakse automaadid ka olemas ja üks neist oli kohe kõrval. Suurel Vennal pangas jääb ainult imestada miks keegi raha välja võtab ja siis kohe sisse maksab.

*ja niimoodi mõtted oma naljaka apsu juures astusin kodu poole. Vaatan, veel on roheline aga ma üsna kaugel - kas joosta või mitte? Ei, politsei auto passib ülekäigu raja taga - nii rumal ma ka ei ole, et sellise asjaga riskima hakata - ootan järgmist rohelist. Elik kolmandat korda päevas ei ole vaja ju joosta üle tee, et viimaseid sekundeid rohelist foori ära kasutada eriti veel politsei nina all ja tõenäoliselt viimased meetrid punasega. Rahulikult rohelist oodates sai nauditud autosid, kes passivast politseiautost segaduses olid - tahaks ju kangesti edasi sõita, aga va punane fooris põleb kaua... Aga politsei passis siiski jalakäijad ja ühel ikka ei olnud kannatust, et lõpuni rohelist oodata - st poolele teele lubas roheline juba minna, aga teisel pool oli veel punane põlemas ja seda 3 sekundit tal ei olnud kannatust oodata - noh paras talle, politsei nina all pole seda küll vaja teha.

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür