murrab lubadust

Kui millegiga ära harjud, siis on raske loobuda- kinnisvaraportaalid on viimasel ajal nii koduseks saanud, et ei suuda kuidagi lõpetada neil kolamist... nüüd juba niisama eesmärgitult kuulutusi lugedes.

Korter on rahuldavas seisukorras, kuid vajaks natuke värskendavat remonti.
Minu teada rahuldav tähendabki seda, et päris peldik pole aga korras ka mitte, selline pigem kehv kui hea. "Natuke" ja "värskendavat" olid ka muidugi liiga napid piltide järgi otsustades.

* * *
Päikese poolne, väga soe, väikeste maksudega korter, kogu mööbli ja tehnikaga. Rennoveeritud; põrandad kõik parketiga, uksed puit ja klaas, plastik värviga. Seinad klaaskiudriidega värvitud. WC- duss kokkuehitatud, ripplagi, üleni plaaditud, san. teh. vahetatud. Aimulaadne garderoob 2m2.

Mõnel on müügiga ikka nii kiire, et pole aega kuulutuses vigugi parandada. Ma tahan ka teada, mis imeelukas on aimulaadne garderoob.
Seesama korter ühe maakleri kuulutuses:
Hinna sees väga ilus ja korralik mööbel.
Piltide peal oli suudetud küll väga osavalt seda väga ilusat ja korralikku mööblit varjata, noh köögimööbel oli uus, aga midagi "väga" selle juures ei olnud, selline harju keskmine. Ja ülejäänud mööblist lihtsalt pilte polnud...

Müüa luksuslik ja hubane korter uues majas kesklinna vahetus läheduses. 26,00 m²
Ei kulda ega karda ei näinud piltide peal, kööginurk oli selline ühikaköögi sarnane st parem ärgu tehtku sellist.

Ja siis veel ühe kuulutus, mille puhul kinnisvaramaakleril oli kaheni lugemine keerukaks osutunud . Ei hakka siia kopima, veidi pikk kogu kuulutus panna. Nimelt pealkirjas oli, et müüja 1-toalised korterid, üldinfo all ka 1toaline ja vaata imet, kirjelduse all lausa kahetoaline korter müügis (see viimane info on õige)

viimati muudetud 05.03.2008
müük korter
Tube: 1
Lisaandmed: trepikoda lukus
Lisainfo: Müüa 1-toal. korter ( 32,4 m2 + rõdu 6,2 m2) 2007.a. lõpus valmivas kortermajas Raadil.


Ei see on eriti vinge, märtsis 2008 saab osta korteri majja, mis on valmimas 2007a lõpus.

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür