Puhata on tore


Magasin hommikul kaua, lausa äratuse võtsin maha (muidu on nii, et plaat hakkab ikka äratuseks mängima, ei viitsi seda laupäevaks-pühapäevaks välja lülida, lihtsalt vajutan nupu kinni ja magan edasi).
Ai see on mõnus :)
Siis lihtsalt nautisin ennelõunat, sõin rahulikult ja läksin välja. Isegi töö juurest käisin läbi - ei tegelikult mõnus on, kui ei pea ise tööd tegema. Aga rohkem ei kipu ka, on muudki teha. Ja siis lihtsalt jalutasin linnas ja tegin mõned pildid ka, vahepeal istusin Toomemäel - istumise jaoks oli ilm ikka jahe aga jalutada oli mõnus. Mööda poode käisin ka ja ostsin liiklusõpiku. Kulub ära, eriti arvestades, et täna hoopis mingit psühholoogilist uuringut täitsime ja järgmine kord ka miski liikluspühholoogia loeng vms (90% tõenäosusega jääb vahele, ma ei viitsi seda kuulata). Test oli iseenesest lahe - eriti tore oli muidugi seda täita puhkuse esimesel päeval - hetkel tundus kõik tõesti kõik nii muretu ja tore, kuigi tavaliselt see nii pole (eriti kui seda oleks pidanud täitma pärast 9,5 tundi tööd). Seal oli 20 küsimust, et kuidas end hetkel tunnete ja siis kuidas üldiselt - noh, loodetavasti selle järgi lõhestunud isikuks ei peeta.
* * *
Ah ja nüüd pean magama minema, sest homme seda luksust pole, et magan kui kaua tahan. Esimene õppesõit ootab (isegi närvi ei ole sees enam - ega ma ei oskagi midagi karta, vaevalt, et homme tänavatele lastakse).

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür