Tuneesiast

Olen jah ilusti tagasi, veidi jumekam kui sinna minnes :)

Ei tea, mis mind enne reisi tabas, aga suutsin palju asju maha unustada - õnneks ükski neist polnud oluline aga ikka nagu naljanumber olin eelmine reede.

Lennusõit möödus nagu ikka - ainsaks põnevaks asjaoluks oli et sain kogu lennu veidike rohkem lösakil olla kui tavaliselt. Nimelt just see iste, kus mina istusin ei tõusnud päriselt üles, vähemalt mitte õhkutõusmise ajal. Kuna väljas valitses öö so pilkane pimedus, siis muidugi midagi ei näinud välja üsna pikka aega kuni hakkasid mingid tuled paistma. Muidugist oli see Itaalia, seega vähemalt ülalt sai nähtud. Ja pommi ma ka ei vedanud kaasa, isegi mitte kell-pommi kuigi tollitöötajad kontrollisid kotti 2 korda (ee see on juba teine kord, märtsis oli sama lugu). Järgmine kord käekella enam kotti ei pista, panen eraldi kasti siis - et nad ikka näeksid - täitsa tavaline käekell on, Sveitsi oma ja puha (varsti mind juba 10 aastalt truult teeninud ka)

* * *
Mõni teine kord siis reisist ka endast, praegu on loominguline (ja muu ka) kriis e "in desert, somewhere middle of nowhere". Aga kõrb on lahe :) väike ettekujutus ka juuresolevalt pildilt, kaameli seljas ning liivatormi ajal tehtud.

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür