käsipagasiga reisimisest

Nüüdseks 2 reisi käsipagasiga seljataga ja ei oleks uskunudki, et ma sellega hakkama saan :D
Juunikuine Bremeni trip oli katsetus, no lühike aeg kohal, järsku saab hakkama kui ei ole tervet elamist kaasas. Asju oli ikka megavähe kaasas ja oleks saanud ka vähemaga.
Ühtlasi sai muidugi selgeks, et nii väikse seljakotiga saab ikka ainult mõnepäevaseid reise teha, pikema jaoks vaja ikka suuremat kotti/kohvrit. See osutuski kõige keerulisemaks, lõpuks õnnestus üks kohver leida, aga päris rahul sellega ei ole. Aga kohvri täitmine oli palju lihtsam ülesanne, lihtsalt vaja väga kainelt kaalutleda mida kaasa ja mida mitte (vähem on parem).
probleemsed esemed:
* raamatud- need ju kaaluvad palju, seega peab väga hoolikalt vaatama mida kaasa võtta. Aga nii mõnus on lennukis/rannas/hotellis raamatut lugeda. Mis tulevikuks - tahvelarvuti, e-luger?
* jalanõud, ka rasked teised. Varupaar peab ju igaks juhuks olema, kuigi Bremeni tripil ei olnud. Ja Hispaanias olid sellised, mis rändasid enne tagasilendu prügikasti
* shampoon, hambapasta ja muud isikliku hügieeni vahendid. No naiste mure, et juukseid hotelli shampooniga ei pese ja palsam peab ka olema jne. Katsu seda kõike liitrisesse kotikesse mahutada. Tagasiteel oli lausa kiusatus osta paar tuubi kallist väikses tuubis hambapastat, nii tagavaraks.


Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür