kolm on kohtu seadus

või ega kaks kolmandata jää- see oli tegelikult teema, millest algselt mõtlesin kirjutada- nimelt kuidas sportlikud eluviisid e üle 4 kuu spordiklubis käimist on läinud. Täitsa eduliselt on läinud, väga mõnus on end veidikenegi liigutada, laialivalguva rasvakeha asemel on pringimad lihased (või siis vähemalt rasva all, sest kilod ei ole nii kerged kaduma). Võhma on rohkem ja jõudu ka, ja ammugi pole nii, et kõik lihased valutavad nagu pärast esimest korda. Muidugi arenguruumi on piisavalt, õlad on veel üsna nõrgukesed ja kõhulihased ka (selle koha peal lööb laiskus välja - miskid kätekõverdused ja istesse tõusmised mulle ei istu, ja mujal kui trenni ajal spordiklubis neid teha ei viitsi) Kõhulihaste pärast ei põe ka, sest ega sellega ümbermõõtu peenemaks saa, selle jaoks on ikka söömine, aga õlgu tahaks küll tugevamaks, sest see on niikuinii minu nõrk koht.
Vähemalt on minusugusest laisast lohest saanud usin trennis käija - ikka nii 5 korda nädalas kindlasti, vahel rohkemgi (mitte täna ja homme, aga teisipäeviti ei saa ja homme ma ei ole sellises konditsioonis, et trenni minna- hambaarsti vaja külastada). Kõik minu eelnevad üritused sportlikumaks muutuda ei ole kunagi üle paari-kolme nädala kestnud, püsivust pole olnud, et end sundida, ikka on lihtne leida põhjust miks mitte välja jooksma minna* (ilmaga on nagu ta on Eestis), aga kui end trenni kirja panna, siis on hea  end "kohale  vedada" ja trenn ära teha- eriti kui treener ees innustab.
Mõni muidugi ütleb, et see aasta ilus talv oleks võinud nt hoopis suusatada mitte kuskil siseruumis higistada, aga see oleks tähendanud umbes samas suurusjärgus investeeringut  kui klubi aastane pääse (suusad, saapad jm ning kogu riietus) ja muidugi ka seda, et talv oleks üürike olnud. Kusagil veebruaris mõtlesin, et peaks ikka suusad ostma, ehk siis on lootust talve lõppemiseks- lihtsalt Murhpy seadus lapsepõlvest, et kui mina kooli suuskadega läksin, läks ilm kindlasti sulaks ja koju tulles oleks veesuusad marjaks  ära kulunud. Pealegi, see eelnev püsimatuse teema. Aga kui järgmine aasta peaks samasugune talv ähvardama, siis ostan suusad, et talve ei tuleks :D


   

Comments

Popular posts from this blog

Asjadest ja klantsajakirjakodust

Minimalismist

Fotojaht - müür